صفحه اصلی
در صورت نیاز به کمک به اداره پلیس مراجعه بفرمایید
در غیر اینصورت تمام درخواست های شما رد خواشد شد Dominic Greenwood برای ثبت نام با نام و نام خانوادگی ثبت نام کنید مثال
(( imgurl.ir برای اپلود عکس های خود ))
برای پر کردن فرم ها در سایت حتما در بخش عنوان نام و نام خانوادگی خود را بنویسید در غیر این صورت فرم شما رد خواهد شد

درخواست مجوز پرواز Mehrsam Setayesh

این بخش به شهروندان شهر لس سانتوس اجازه می‌دهد برای دریافت مجوز پرواز درخواست ثبت کنند. تمامی اطلاعات لازم درباره شرایط دریافت مجوز، قوانین مربوطه و مراحل ثبت درخواست در این بخش قرار دارد.
Post Reply
Mehrsam Setayesh

درخواست مجوز پرواز Mehrsam Setayesh

Post by Mehrsam Setayesh »

1. اطلاعات شخصی

Image
1.1 - نام کامل (نام و نام خانوادگی):
Mehrsam Setayesh
1.2 - تاریخ تولد:
2002/november/12
1.3 - شماره تلفن:
(520) 641-9662
1.4 - عکس کارت شناسایی:
Show Spoiler
Image
1.5 - آدرس محل سکونت شما:
2. اطلاعات پرواز و سوابق هوانوردی
2.1 - آیا سابقه پرواز یا آموزش خلبانی دارید؟
بله
2.1.1 - آیا قبلا در همین سازمان فعالیت داشتید؟
خیر
2.1.2 - در صورت بله بودن، نوع مجوز و علت پایان اعتبار یا توقف فعالیت را توضیح دهید:
-
3.2 - آیا سابقه تعلیق یا لغو مجوز پرواز داشته‌اید؟
خیر
3.3 - سوابق کیفری:
کمتر از 20 جریمه در 90 روز گذشته، بدون جرم سبک و بدون جرم سنگین
3.3.1 - اگر سابقه جرم سبک یا سنگین دارید، در اینجا توضیح دهید:
-
3.1 - آیا در حال حاضر گواهینامه رانندگی معتبر دارید؟
بله
2.2 - نوع وسیله پروازی مورد درخواست:
هلیکوپتر
2.3 - زمان‌های در دسترس برای آموزش یا تست پرواز:
بعدازظهر - 12:00 تا 18:00
,
عصر - 18:00 تا 00:00
3. سوابق قانونی، پزشکی و گواهینامه‌ها
4. سوالات عمومی
3.4 - آیا مشکل پزشکی، بینایی یا شرایطی دارید که روی توانایی پرواز تأثیر بگذارد؟
خیر
برای پاسخ‌ها محدودیت تعداد کلمات وجود ندارد، اما هرچه پاسخ شما کامل‌تر و با جزئیات بیشتر باشد، شانس پذیرش شما بالاتر خواهد بود.
استفاده از هوش مصنوعی برای نوشتن یا اصلاح پاسخ‌ها مجاز نیست.
4.1 - چرا مایل هستید مجوز پرواز دریافت کنید؟
برای عضو شدن در بخش واحد هوایی اداره پلیس
4.2 - چرا فکر می‌کنید فرد مناسبی برای دریافت مجوز پرواز هستید؟
به دلیل خلبان بودن پدرم و اموزش هایی که در بچگی به من داده

و اشنایی با هلیکوپتر
4.3 - هدف شما از استفاده از مجوز پرواز چیست؟
یاد گرفتن جامع و کامل کار با هلیکوپتر و داشتن مجوز موررد نیاز برای رفتن به بخش واحد هوایی اداره پلیس
4.4 - در شرایط اضطراری یا نقص فنی هنگام پرواز چه اقدامی انجام می‌دهید؟
ابتدا تلاش میکنم تا مشکل رو پیدا کنم سپس با کمک از دفترچه اظطراری تلاش به پیدا کردن راه حل مشکل میکنم سپس به برج مراقب پیام اضطراری میدهم و در صورت امکان در فرودگاه فرود اضطراری میکنم در صورتی که امکان فرود اضطراری نبود در اولین مکان امن که و صاف که باعث خطرات جانی نشود فرود میام در صورتی موتور از کار بیوفته منطقی ترین کار فرود بسیار سریع هست قبل اینکه گشتاور موتور از بین بره در صورت بالا بودن ارتفاع و خاموش شدن موتور بهترین کار هدایت هلیکوپتر به سمت دریای کم عمق و اماده شدن برای فرود اضطراری در اب و اماده شدن برای برخورد

سناریو بعدی : در صورت خرابی در پره ها هلیکوپتر توان هدایتی خود رو از دست میده پس بهترین کار اینکه با حرکات کوچک و تلاش برای فرود امن در همان منطقه تلاش کرد

سناریو بعدی ک در صورت خرابی سیستم الکتریکی هلیکوپتر بهترین کار استفاده از سیستم های هدایت هیدرولیکی هست و به دلیل قطع برق امکان برقراری اتباط نیست پس باید بسیار اماده بود برای هر تداخل و ترافیک در مسیر فرود همچنین در صورتی که تلفن همراه یا دیگر وسایل ارتباطی موجود در هلیکوپتر امکان برقراری ارتباط رو میداد میتوان از ان ها برای ارتباط با برج مراقبت و فرستادن پیام اضطراری کرد
((5. اطلاعات و سوالات خارج از نقش (OOC)))
5.1 - نام و سن شما :
Mehrsam Setayesh با سن 14 سال
5.2 - آیا قبلاً تجربه رول‌پلی خلبانی یا هوانوردی داشته‌اید؟
بله

من، امضاکننده زیر، بدین وسیله تایید می‌کنم که این فرم درخواست و تمامی پاسخ‌های درج شده با رضایت و سلامت عقل کامل تکمیل نموده ام ، و در صورتی که قسمت و یا بخشی از این درخواست را ناقص تکمیل کرده باشم متوجه خواهم بود که تا 72 ساعت آینده نباید درخواست جدید ارسال نمایم درغیر این صورت درخواست من رد خواهد شد و در صورت تکرار سوم درخواست در لیست سیاه سازمان اضافه خواهم شد
6. تاییدیه و رضایت‌نامه

Post Reply